Design packs – scanncut

Det er kommet mange nye design packs til Scanncut. Både lace/blonder og Disney. De fleste heter Paper Craft Collection, men man må selvfølgelig ikke kun brukes til papir. Jeg skjærer ut i både vinyl, mosegummi og papir. Jeg har også laget rhinestone/krystaller av det ene motivet. Det er utallige muligheter, hvordan designene kan brukes. 

Det er superenkelt å «installere» designene. Jeg anbefaler alltid at dere legger de inn i den online versjonen av Canvasworkspace/scanncutcanvas, så har du de tilgjengelige hele tiden, fra alle mulige enheter (laptop/pc/nettbrett/telefon) Men ! Du skal være oppmerksom på en ting, og det er at kodene fra nå av er knyttet mot 1 enkelt maskin. Med andre ord er det ikke som tidligere at du kan bruke det på flere maskiner samtidig (om du er en av de få med flere varianter) eller «låne» de til en annen, med Scanncut. Eneste haken ved dette, er for min del som har 3 maskiner registrert på meg – og kun en av de, kan bruke kodene. Kjøper du ny maskin, må du desverre dermed kjøpe nye koder, foreløpig. Jeg har sendt en henvendelse, der jeg spør om nettopp dette. 

Som du kan se er det mange packs å velge mellom. Jeg har innstallert/viser dere oversikt ovenfor, over M&M Mouse Collection 1. Mickey & friends applique er noe jeg godt kunne tenke meg å teste ut. Men den var ikke ankommet distributør da jeg var der i helgen. Den vil også være kul å bruke sammen med broderimaskin, og har du Brother, vil arbeidet være enda enklere for deg, enn ved formatering av filer.

I Canvas er det kommet en ny fane – den kan du se til høyre, og heter Disney. Her finner du alle de tilgjengelige packsene. Du må kontakte din forhandler, for å få jøpt koder, så disse åpnes. 

For dere som har arbeidet med gamle scanncutcanvas, så er menyen i profilen annerledes. Det kan du se under her. Det er flere og mer avanserte valg, men det  er enkelt å navigere seg rundt. 

Heldigvis sier mange av tingene seg selv, og du legger inn verdikoden du har fått – og så kommer pakken opp automatisk. Som nytt, skal du også legge inn hvilken maskin (har du lagt inn serienummer, får du opp din maskin) du vil kjøre designene inn til. 

Under Pattern collection ligger det også en oversikt, det er over andre typer – altså annet enn Disney. Disse skal du også ha en verdikode fra forhandler, for å få åpnet. 

For deg som bruker windows, så er det nå oppdatert versjon av det nedlastbare canvasworkspace. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..