Nyhet! Scanncut DX

Nytt er alltid gøy! Og denne er intet unntak. Endelig kommer mange av de funksjonene som (noen) har slitt med. Bl.a innstilling av kniv, tykkelse av materialer ++ nå stiller/leser maskinen alt selv! Man kan også kutte i eviglange materialer, ved bruk av den nye «roll-feeder» ++ Jeg sier bare, gled dere! Men også begynn å spar, for ærlig nok – maskinen vil koste mer enn 900 gjør i dag. Men jeg gleder meg helt vilt og hemningsløst til å få denne i hus! Ikke minst fordi den skal også være mer stille enn  de forrige modellene, og dermed mer plasseringsvennlig. Jeg syns faktisk ikke de andre heller støyer noe voldsomt, men man hører de er der. 🙂 

Du kan lese mer om maskinen, HER – det er kun USA som har fått lansert den nå, men den kommer til Norge i slutten av Oktober. Sjekk med din lokale forhandler, om de har tenkt å ta den inn! Denne er verdt å oppgradere til, og skrive brev til Julenissen om 😀 

Denne kan også bruke PES (+ mer) filer, det vil med andre ord si – du kan bruke broderifiler i denne. Den har utvidet software-funksjoner, scanner inntil 600DPI, og kan kutte opptil 3mm tykke materialer. Det blir nesten ikke bedre, eller? Den er med andre ord også en drøm, og kombinere med PE10 (broderiprogram). og broderimaskinen din, om du har en. Tenk så mange kule ting du kan lage med den sammensettingen, uten å måtte formatere eller styre ekstra.*

ny4-KNvc_YA
 
* med forbehold at du har en Brother broderingsmaskin eller Brother broderifiler, PES
 
Jeg gleder meg vanvittig til å begynne høsten og kursene igjen, og med denne i bagasjen – blir det en ekstra lek! 🙂 Denne kommer nok ikke til å bli kurset i før enten tett mot jul, eller på nyåret. Man må jo håpe det er noen der får denne under treet i år, så vi kan starte 2019 med nye, flotte maskiner? 🙂 Ta en titt, denne er spennende! 
 
Bilder: wwww.brother-usa.com
 
#brother #lillestrømsysenter #scanncut #nyheter #hobby #håndarbeid #cuttingmachine #fellingensymaskinsenter #borthernorge

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..