transfertape ved bruk av vinyl/scanncut

edf

Nå er det faktisk slik, at det er SNC «konkurrent» der stikker av med seieren, når det kommer til transfertapen/overføringspapir. Siden første gang jeg kjøpte (2012) så er tapen forandret, og blitt MYE bedre. Likevel likte jeg den veldig godt før også. Men den er blitt mer «robust», tykkere og enklere å se gjennom. Den oppleves også som stødigere enn den gamle. 

Det er altså Silhouette sin overføringstape det er snakk om. Du kan få kjøpt den der de holder merket Silhouette. Jeg kjøpte min i England, på messe i Birmingham. 

edf

edf

Jeg skulle lage en prøve i dag, og i stedefor å lage noe som ikke kan brukes – lagde jeg en flaske som kunne gis bort i gave etterpå. Her kan du se hvor fin og gjennomsiktig tapen er. Og ikke minst de støttelinjene som er på selve tapen er gull! De hjelper med å få ting rett og fint på produktet. På flasken har jeg brukt bunnen, når jeg la på og målte hvor motivet skulle være. 

edf

Er du nøye når når du legger på tapen og stryker godt over motivet, før du løsner det – blir det tett og pent på produktet. Under ser du før jeg har strøket over i etterkant, for å få ut noen få, små bobler. 

rhdr

Og på utsiden har jeg trykket FLOCK vinyl – det vil si «pusevinyl». Materialet er neopren, som beskytter flasken. Både Oracle vinyl og FLOCK HTV er fra vinylhobby, som i år ble kjøpt opp av ministing.no 

rhdr

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..