Klirr klirr….

dav

Så er man i gang igjen med nytt prosjekt, og dette har jeg presset meg selv – til å bli raskt ferdig med. Så gjenstår det å se, om jeg kan holde mitt eget presstempo 🙂 Garnet er det samme som sist, og jeg ser jeg strikker litt jevnere med Addi metallpinner enn Knitpro trepinnene, sammen med SG merino. Nå er det et par timer med Symagasinet og så er det snart «helg» her, da jeg skal ha hjemmedag i morgen. Har du noe spesielt på pinnene nå? Jeg har lovet meg selv, at når dette «nye» prosjektet er over, skal jeg dukke ned i UFO kurven, og finne frem prosjekter derfra. Der ligger det nemlig minst 2 sommerplagg……..

 

#sandnesgarn #strikke #oslogenser #strikkeglede #håndarbeid #hobby #merinoull #genser #homemade #klompelompe #strikkedilla 

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..