Velkommen til messe

2 Februar åpnet dørene nok en gang til Alt om Håndarbeide messen. Dyktige kollegaer stod i kø, for å holde workshop, ta i mot folk, billetter +++++ det er et stort apparat som er i sving, når AOH er i gang. 

Shopping, godt humør – du finner det meste her. Neste messe er i Rødekro (Syd-Jylland) om du skulle befinne deg i DK i mars. 

Og når man er på messetur – så ender det som regel i artige og hyggelige opplevelser. Som feks afterparty – i et skredderi! Midt i blant tilpassede dresser og skjorter, danset folk og drakk øl. Eieren danset med målebånd rundt halsen – og var riktig så lykkelig 🙂 

Fantastisk, og sannsynligvis ikke noe man finner for ofte rundt om. København Fashion Week var også denne uken, så det la ikke noe mer demper på stemningen – eller færre nordmenn i gatene! 😀 

På bilde ser du den ene skredderen (venstre) man kan kanskje se på det på antrekket? 🙂 Vennen til høyre er hans beste venn, designer og festsupport i natten. Utrolig artig å treffe spennende mennesker når man er ute på reise 🙂 Skulle du ha lyst å besøke et SKIKKELIG gammeldags flott skredderi/Skredder – så skal du finne frem til Folketeateret, rett ved – ligger denne unike skatten. På veggen inne stod det 1871 – så de har holdt på en stund. 🙂 

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..