Ut igjen…

Så har man hentet sitt 4 pass, og er klar for utreise igjen. Fra København -> Manchester, med 3 dager hjemme mellom. Men slik blir det av og til. I forrige uke var det motsatt. Manchester -> København med 3 dager mellom :-p 

Å reise mellom de tre byene er både moro og merkelig. Man blir en smule språkforvirret, samt at man bruker litt på å omstille seg. Fra kontoret i dag, med norsk språk i lunsjen – skal man kjapt switche over til engelsk i natt. Det man blir mest forvirret av, er egentlig å snakke engelsk – men skrive norsk og dansk på en og samme tid :-p 

Håndarbeid er det lite av for tiden. Selv om messen i helgen var aldeles super – som den alltid er !  Så strekker liksom ikke tiden helt til 😦 for de som er nysgjerrige på messen, kommer det et innlegg om den senere. 🙂 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..