Read me up..

En ganske vanlig ting her i Manchester, er å finne både studenter og businessfolk på bibliotekene. Central Library har i tillegg en stor businessavdeling i 2 etasje, med møterom ++  På torsdag var vi innom John Rydland Library – et nydelig, skikkelig «Harry Potter» bibliotek. Når man åpner laptoen her, føles det som å invadere hele historiebilde. Men det er utrolig gøy å se at så mange bruker bibliotekene. Det er mange av de. JR Library tilhører Manchester University, og er som mange av de andre – i tillegg et museum. Rett bak biblioteket finner du Manchester Magsitrates Court (høres litt Harry Potter ut det også) og området Spinningfield. Spinningfield kan minne litt om «Wall Street» med sine høye bygninger, glassfasader og mange store selskaper lokalisert der. 

En kjapp tur innom Central Library, endte med 2 bøker med hjem. Når man endelig har fått NiNo nummer, bibliotek kort, bankkonto osv – er man kanskje det man kalle en «godkjent midl. brite»? :-p 

Noe av det jeg liker med bøkene her, er når du låner pocket bøker – er det plastret inn. Det gjør at de tåler litt mer og kan tas med overalt. Har lånt et par pocketbøker hjemme, og da er jo nervene i spenn :/ 

Om du elsker shopping er nok en tur innom Selfridge & Co, og Arendale et must for deg. Rett ovenfor ligger det masse gode spisesteder. Jeg anbefaler «The Mitre» og «Oyster», til området og være; ok priser og spes Oyster, har fantastisk stemning. 

Uten mat og drikke, duger helten ikke – som det så fint heter. Er du glad i asiatisk er Wagamama stedet. Denne kjeden finnes mange steder, så det kan godt være du har besøkt en, et annet sted. Veldig god mat, og super service på feks St. Peters Square – rett ovenfor Central Library. 

New Cathedral street – en tidlig lørdag morgen. Husk at lørdag og søndag er pakket! Her er ikke butikken åpnet enda, noe du kan se på uteliggeren. Det er utrolig stor kontrast. Uteligger på ene siden, og Michael Kors konsept store, på andre siden. 

Denne gaten går opp mot St. Ann str, som også inneholder mange kjente merker og brands. 

Men i dag er det hverken shopping, jobb eller library som er på planen. Det er hjemreise til Norge. Gjennom helgen har jentene vært på besøk her, og det har gått en del timer til shopping – for å si det sånn. 🙂 

Fra sol, lyst og 9 grader – venter snø, kaldere vær osv 🙂 Håper du har hatt en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..