En pustepause (-lunsj)

Luksusen ved å kunne stikke fra pliktene sine en stund, er helt ubetalelig :-p I dag ble lunsjen tilbrakt her! Salongen James Roberts, ligger supersentralt på Deansgate – ikke langt fra leiligheten. Prisene er generelt mye lavere på mange steder her for manikyr og pedikyr (Men OBS sjekk kvalitet og rating på salongen, det er MYE rart her også) 

Føttene er kanskje noe av det viktigste, og mest behagelige å ha behandling på. Hjemme i Norge bruker jeg bilen mye, kanskje alt for mye. Men igjen, er det et poeng med avstandene – og man mer eller mindre er avhengig av bil pga dårlig offentlig transport. Her er det annerledes. Med 2 minutter til tramway her – er det et enklere liv, uten bil enn med. Men, igjen – innebærer det mye gåing! I tillegg får jeg løpt litt igjen, noe som går utover føttene. 

Charlie (nope, det er ikke bare et guttenavn visst) var utrolig hyggelig. Behandlingen jeg fikk, var Deluxe Pedikyr, og gjennom jobb fikk jeg en rabatt. Det var noe av den beste behandlingen jeg har fått noen gang.

I salongen kan du få mange typer behandlinger, både for hender, negler, føtter, hår, hud ++++ JR salongen er en «full saloon» og jeg tipper man kan være der hele dagen, om man bestemmer seg for en topp til tå behandling :-p 

Er du i Manchester eller området her, så sjekk litt priser rundt SPA/behandlinger. Du kan få deg en flott dag, til en rimelig penge – om du vil gi deg selv litt luksus. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..