Hit men ikke lenger…

Arbeidsdagen strakk rett og slett ikke til :-p Men jeg er i full gang med en koselig toalettveske. Mønsteret fant jeg forrige mandag, på vei hjem fra Lillestrøm I 2 etasje på et bygg, på Brokelandsheia ligger Quilteloftet – en superkoselig liten butikk. Masse fint, og hun selger Brother. 

På Design By Me messen, kjøpte jeg imitert skinn, veldig myk og god fra Stoffdronning, noe som ble utsiden på vesken denne gangen. Stoffet på selve kroppen er fra Meretes Atelier i Grimstad. Denne biten kjøpte jeg da Bodil og Lillebror var hos oss i august. Er man nerd, når man omtrent kan huske alle bitenes hjemsted? :p Foret som dere ikke ser enda, fordi det ikke er kommet på plass, er fra Lillestrøm Sysenter. Så hele vesken, er reiseminner fra høsten 2017. Litt artig? 

Nå er det bare å pakke ned, slokke strømmen og dra hjem. Skal bli helt ok 🙂 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..