Uhyggelig godteri…

Helgen er snart over, og bilen skal vendes nedover mot sørlandet igjen. I dag ble jeg ferdig med å montere godtebagen (den er stor :-p ) og brodert ferdig på den øverste kanten. Bagen er laget i skai, og både brodert og trykket på. Vinylen er fra Vinylhobby.no – broderiet er laget på Brother VR (ren broderingsmaskin) og trykket er skjært ut med Scanncut. Er skai et materiale du ikke har jobbet så mye med, så anbefaler jeg det. Artig materiale, som er takknemlig å arbeide med. 

Jeg har brodert mye! Og jeg må  helt ærlig si, at VR til Brother, broderer noe av de fineste fontene jeg har sett! De er så utrolig fine og proft resultat! Elsker tettheten, de lange stingene (ingen av mine maskiner hittil har klart så store spenn uten at tråden ryker eller den blir ujevn) Så jeg skal innrømme at jeg har vært litt «in love» denne helgen 🙂 

Etter at vinyl ble så stort, har jeg sett lite av broderi rundt på nett. Men det er jo bare så flott! Ja det er mer tidkrevende, men likevel så flott, at man ofte bør ta seg tiden til det. Det gir langt fra samme uttrykket, å trykke vinyl på – som å brodere. 

Nå kan Halloween bare komme 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..