Mer trusesøm….

Når Knøtta har fått nok truser, hva gjør man da – når man fortsatt har lyst å sy flere truser? :-p Jo, da er man heldig nok, til at en venn bestiller noen til datteren.. :-p Så dermed fikk jeg sydd 4 truser til – og det er så moro! 

Men denne gangen skal jeg innrømme at 50% kom fra rester, og resten ble rester. Men, likevel er det litt moro å nå være tom for de små restene, som jeg har tenkte.. tja.. kaste eller beholde? Når man kommer opp i str 9 år, er det klart at det krever litt mer stoff – og til meg selv også, men dog – er det mindre enn de fleste andre prosjektene. 

Det har vært en vanvittig pågang av spørsmål etter de ferdigbrettede trusestrikkene jeg bruker. Jeg kjøper mine direkte fra Danmark – Jydsk Stoflager, og er du ved Legoland, er det ca 30 min derfra. De selger til private, direkte fra butikk, men sender ikke til Norge. Jeg vet at sysiden.no har samme type strikk, da de får varer fra Jydsk. Er det noen stoffer du liker her i bloggen, er det stor sjans for at du kan finne de igjen i nettbutikken til Tonje Stoff og Symaskiner. 

Er du forbi Midt Jylland, feks Legoland i høstferien eller noe – så prøv å legg turen innom Erik og Jydsk, det er absolutt verdt et besøk. Både prismessig og utvalg. En fantastisk service får du med på kjøpet, både av Erik og pikene hans. 

// REKLAME // 

Én kommentar

  1. Så herlig at jentene er fornøyde med trusene. og når du først har fått en bestilling må du nok regne med at de fleste av vennene til jentene dine kommer til å ønske slike truser. Snart skolestart, og tipper de stolt viser frem trusene ved skifte i gymtimene.
    Jeg etterlyste gutte-boksere, men jeg fant det i Ottobre vinter 6 /2016 for barn. Har ikke prøvd ennå for Knerten er 2 år og fremdeles bleiegutt.
    Har planer om å sy til Prinsesse Barnebarn. Maste jo etter hvem som solgte da jeg ikke fant tilbake til innlegget. Men noe må være feil med synet eller orienteringsevnen min. Klarer ikke å finne det i nettbutikken, men ingen fare, jeg kan ringe. De har den lenge savnede avfallsskuffen til min Elna 644. Fant litt for mye annet knask på siden deres. Og etter eliminasjonsmetoden klarte jeg å velge ut 6 stoffer til giveawayen.
    Liv

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..