Lyn & Torden

 

Det har nok de aller fleste hørt om, men har du hørt om filmen Lyn & Torden? En koselig animert film, om en liten pus som får nytt hjem – men ikke uten litt komplikasjoner! 😀 

Stoffet fant jeg på Ohlssons Tyger i Linköping. For de som vil se hvilke butikker jeg var innom der, kan du se HER. Det var faktisk den eneste meteren jeg kjøpte, i hele Linköping. Dog ble det jo noe både før og etter :p Men det er ikke så verst at jeg fikk sydd noe av den, så fort etter kjøp! For det er nemlig ingen selvfølge, når det kommer til meg! 🙂 Lovestoffet på ermene er fra Skroten i Kinna, innlegg fra det besøket finner du HER. Vinylen er fra Vinylhobby.no 

Det er utrolig moro å sy selv. Man kan kombinere, pimpe og få et unikt plagg – helt utav fantasien. Som knøtta sa i går da hun la seg: ingen andre i hele verden, har helt lik pysj som meg. Og inntil videre, stemmer nok det. Det å finne kombinasjoner og sette sitt eget preg på ting, er ren lykke 🙂 Så kan man jo også unnskylde, at man stadig drar nye metervarer i hus …………….. 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..