Universal holder til tusj (Scanncut)

Det er ikke noe problem å glemme holderen til tusjene på kontoret, når det var en universalholder i pakken fra Lillestrøm Sysenter! Dermed fikk jeg testet litt likevel! Jeg har testet på SNC700, og med tusjer fra CChobby. De passer perfekt nedi holderen, og de jeg bruker – har to tykkelser på spissen. Mosegummien måtte faktisk ligge pent i esken i dag, siden jeg FAKTISK valgte et annet materiale.. :p Nemlig vanlig ark. 

Det er veldig enkelt  å montere inn tusjene. De jeg har, er nok de tykkeste man bør bruke, da «tennene» nedi i tusjen ikke vil gi så mye mer plass. For å få tusjen nedi, skal du løfte litt, og skru på den grå delen, da åpner du helt opp slik at tusjen kan settes nedi. Så gjør du samme prosedyre, bare motsatt vei, for å låse holderen. Om du studerer holderen, er det små hakk/tenner på utsiden, som du må få til å passe i hverandre – da er holderen låst rundt tusjen. 

Hvor langt tusjen skal ned? Jeg anbefaler følgende;

Sett holderen uten  tusj i, i maskinen. Lås opp holderen og slipp tusjen nedi. Merk deg hvor langt nedi tusjen står, og løft alt utav igjen. Så setter du tusjen 1-2 mm ned i holderen, i forhold til der du ser/tror den skal stå. Du kan gå til innstillingene og justere trykket oppover i tall, om den ikke treffer helt på første forsøk. På tegningen, kan du justerer ganske mye med trykk istedenfor å forsøke og treffe perfekt i holderen. Men med andre ord, husk test! 

Her kan du se holderen og pennen i aksjon 🙂 

https://youtu.be/0jN5MPDvEI0

Veldig gøy å holde på med ! (som det meste til SNC :-P) Har du ikke prøvd enda, så gjør det. Superenkelt og veldig gøy! 🙂 

// INNEHOLDER REKLAME OG LENKER //

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..