Lag dine egne slip-ons (Scanncut)

For å kunne åpne filen, må du enten laste den via Scanncuten eller Scanncutcanvas. Filen kan evnt kuttes ut med saks eller tapetkniv, men er beregnet på å kutte med en Scanncutfil. Filen er gruppert, og du endrer størrelsen på slip-on ved å øke eller minste selve kuttefilen. Slik den ligger originalt i filen, passer den 36-38, men det kan fint justeres. Filen kan du hente ned, ved å klikke på bildet under, eller HER.

Jeg lager de i mosegummi. Det er absolutt ikke noe spasersko, men en enkel badeslip-on. Bare være obs på at de blir litt glatte mot fliser. Men feks i svømmehall, dusj på skolen +++ er de veldig ok. Eller som vi brukte de, i sanden på stranda. Enkle å rulle sammen og tar liten plass. 

Mosegummien fra CCHobby, er myk og fin. Jeg bruker kniven på 11.5 og den lilla deep cut. Prøv deg gjerne frem med testkutt da dette kan variere fra kniv til kniv. 

OBS! Når du skal lage et par, må du speilvende filen før du skriver ut slip-on nr 2. Den er nemlig litt formet for foten, så for og få en høyre og venstrefot, må du speilvende den ene delen, før du kutter de ut 🙂 

Pass på at du har god heft på matten din, og skru gjerne ned hastigheten til 1 eller 2. Når toppen skal skrives ut, har den lett for å «rive med seg» mosegummien, om matten har dårlig heft, eller du har for stor fart på kuttingen. HER kan du lese hvordan du skånsomt renser matten din. 

Når filen er skjært ut, fjerner du den lille biten i det runde hullet i enden, og trer den buede T formen inn i hullet. Da vil du få en slip on med denne formen. Easy peasy 🙂 

Lykke til ! 
 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..