HTV – Scanncut mobil – how to

Tidligere i dag lekte jeg med logen til Miss K & Herr P,  et lokalt band, og festet logoen til en flaske. Trykk på navnet, så kommer du til bandsiden deres. 

Du kan lese mer om det HER

Logoen ligger på Scanncutcanvas, så jeg logger bare på og finner den igjen. Slik ser skjermbildet ut når du logger på med mobil eller ipadtilpasset leser. 

Velg ny arbeidsmatte, og velg enten design eller hent frem et du har liggende. Når du trykker på ikonet nederst til venstre (de strekene) så kommer menyen frem, som du ser under. 

Jeg henter frem Miss K logoen, og sender den til maskinen, på samme måte som jeg gjør via nettleseren. 

Som du ser, kan jeg ikke velge lagre til enheten, fordi iphone ikke støtter filbehandling. 

Denne filen sender jeg til Scanncut 700, denne er også trådløs – på samme måte som 900. En ny lærdom er at jeg ikke kunne ha 2 maskiner reg. på kontoen min i SNC canvas, og dermed må skifte mellom maskinkodene hver gang (ønske seg… ) 

Så, etter å ha glemt å speilvende – og så gjort det riktig – ble den strøket på. Jeg bruker presse for å feste på, en rimelig Singerpresse som du feks får kjøpt på http://www.sysiden.no. Jeg plasserte baklogoen en smule lavt, men med langt hår – kan kan slippe unna med «gjennomtenkt plassering pga langt hår», om man ikke innrømmer det, slik som meg.. :-p 

Litt gøy å kunne leke slik og litt moro når man kan bruke venners logo til å lage tutorials.. hehe 🙂 Men, så enkelt er det altså å personalisere en tskjorte. Tskjorten er fra Cubus (som man kan se i nakken.. :-p ) og HTVen er fra Vinylhobby. Man trenger ikke sy de selv, det er kanskje det fine med å kun drive med Scanncut… hehehe 🙂 

Lykke til ! 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..