Egenlagde slippers….

Før vi drog, lekte jeg litt med mosegummi (ikke nyhet i seg selv) og tanken var å lage slippers. Lille har hatt Crocs med seg i gymmen, fordi renholdet har vært litt ymse i dusjene. Men de tar plass og er litt styr. Tanken min var derfor å lage noen sammenrullbare, som kan kastes når de har gjort sin misjon (mosegummi er jo ikke direkte holdbart materiale) men er mykt, tar lite plass sammenrullet og er enkle å lage – om man har en scanncut.

Jeg har sittet å dillet litt med filen her nede i Tyrkia, og tenkte å lage den helt ferdig og legge den tilgjengelig for allmennheten når jeg kommer hjem 🙂

Jeg har brukt de på stranden, bare sånn til og fra vannet og solstolen. I tillegg hadde jeg pedikyr her om dagen, og da var de perfekte å tre på – når man venter på at lakken skal tørke og ikke kan ta på sandalene helt enda! Men obs! De er litt glatte mellom vann og fliser feks, så man kan ha litt antiskli under de evnt.

Det er veldig enkelt kutt på disse, og i et A4 mosegummiark – fra feks cchobby, får du en slippers. En pakke med 10 koster ca 40 kroner, så det er ikke mange kronene i materialer pr par. Men så kommer jo tid og maskin, knivslitasje +++ men dyrt er det likevel ikke – om man har maskinen…. 🙂

Disse er selvfølgelig skåret ut med scanncut maskin, og mosegummi er fra cchobby. Jeg hsr skåret de ut på SNC700 som er den maskinen jeg nå har stående hjemme. 900 står på kontoret 🙂

Har du lyst å lage disse selv? Ferdig fil kommer i slutten på neste uke (håper jeg rekker det til da)

Obs! Bare sånn til info, så er de ikke gode å gå i, eller beregnet som holdbart fottøy! Men som bruk i situasjoner der du skulle ønske du hadde enkel beskyttelse mellom føtter og underlag, som i tillegg tar liten plass 🙂

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..