Shopping på en helligdag ….

Det er en eller annen slags helligdag her nede i dag. 1 og 2 – så det meste er stengt av offentlig og fabrikker. Men shoppingsenteret og butikker har åpent. Det er oppimot 40 grader i dag, så vi flyktet til kjøligere trakter – men endte foran lukket dør :-p Den eneste dagen i helligdagsperioden, der de åpner 13 – den traff vi på. Men, det gir muligheten for litt ro og iskaffe..

Det er godt hotellet har mange bøker :-p Jeg elsker "skikkelige" bøker i ferien. Lydbok og nettbrett er ikke det samme, som papir i hendene. Jeg stakk til meg bok 6 & 7 i går, så det blir litt lesing :-p

Det er så utrolig mange flotte planter og blomster her nede. Tross varmen, er det nydelig grønt og blomstring. Dog vanner de noe vanvittig om morgenen, men likevel. Mine blomster hjemme klarer seg knapt med 1 vanning om sommeren, Men nå har ikke jeg de grønneste fingrene heller da.

Ha en flott søndag alle sammen!

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..