Sommerkjoler i metervis..

Bokstavlig talt, er det kjoler i metervis. Den siste uken har jeg fått gjort et MEGA innhogg i lageret mitt. 1 kjole til, til meg selv – stoff fra Stoffbutikken (mener jeg å huske) og 8 kjoler til knøtta. Nå begynner feriekofferten å bli klar! Elsker dette snittet og i tillegg er det så kjapt å sy! 

I dag satt jeg meg ned å laget mønster i str 9 år. Lagde den med samme form bare rett, over bysten – da hun ikke fyller noe der enda. Resten av grunnformen er samme som på min kjole. Perfekt å få brukt opp stoffer som er liiiiitt barnslige, i følge jentene – men som ble perfekte som kjoler!

Jeg har fått noen spørsmål, om hvordan kjolen er i snittet bak og sidene. Den er tettsittende både bak og i siden. Men foran er den løs fra bysten. Bildene under viser litt bedre. 

Og så var det storproduksjonen… for å spare tid, kan dere se – det er mye rosa kantbånd :p Men slik går det, kort tid til ferie, jobb på toppen og voila, litt snarveier. Mønsteret er som sagt tegnet ned til 9 år. 

Stoffene er veldig varierende her. Stoffbutikken, Jydsk Stoflager, Tonje Brodering og Kamelont Design. Alt er kjøpt enten på messe, eller i fysisk butikk hos de aktuelle. 🙂 

Jeg elsker dette kaninstoffet, sett noe så herlig? Det er fra Tonje Brodering sin butikk i sentrum. Nydelig jersey. Jydsk Stoflager har også dette stoffet. Knøtta ble superfornøyd med ny sommergarderobe. Heldigvis! 😀 

 

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..