Jølsterkofte i TIA farger…

Hva er TIA farger? Jo det er visst hvit, grå, blå og kanskje et innslag av noe 🙂 Flamingoen min fikk vanvittig tilbakemelding, og det er visst flere enn meg som liker disse fargene! 🙂 Det er flere som har kontaktet meg etter koftefesten, angående koften jeg hadde på meg – på lørdagen. Den heter Jølster, og ble strikket med foten i gips for 3 år siden 🙂 

Fargekodene er, i Sandnesgarn Tynn Merino:

  • 1002 Hvit, bunnfarge
  • 1055 Koksmelert, mønsterfarge
  • 5830 Lysgrå, mønsterfarge
  • 3511 Pudderrrosa

Mønsteret er fra det første Norske Ikoner heftet, Tema 39. Veldig gøy at så mange liker koften 🙂 Det er 4 tråder, enkelte steder i mønsteret. Jeg syns ikke det var noe problem da jeg uvitende satte i gang. Men etter mange «oi» og «4 tråder…» har jeg nesten begynt å syns det er litt farlig selv.. .:p 

Innlegg med fargekoder til Flamingokofte: HER

Innlegg med forbruk og fargekoder til Røverkofta: HER

Innlegg med forbruk og fargekoder til Wiolakofta: HER

 

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..