Eggeholder – harepus, lag selv

Dette er en «ta det man har» harepus. Jeg har skjært den ut i mosgummi – et fantastisk mykt, og stødig materiale. Så ting holder lenger enn papir. Dette er en eggeholder, som egentlig er beregnet på papir. Men jeg ville lage den mer holdbar. Jeg har ikke fått all mosgummien enda, så da ble det «man tar det man har – og det var ferdige øyne, og piperensere til værhår. : ) Perfekt prosjekt å ha med ungene på. De kan lage hver sin personlige eggeholder. Har du ikke Sccanncut, kan du laste ned malen og klippe den ut for hånd. Filen finner du på http://www.scanncutcanvas.brother.com 

På mosgummi bør du bruke rosa matte, og den lilla kniven. Kniven må stå på 11 – 12 (prøv deg frem!) fordi materialet er så tykt. Kuttrykk skal stå på 0 eller + 1. Men ikke juster mer enn det på dette. 

Så er det bare å kose seg og spise egg i påsken! 🙂 

 

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..