Vår, sommer – iallfall en følelse….

Jeg har strevd med pakkingen i dag. 1 døgn til Sarpsborg, for å få resten av livet og planene til å gå opp – hva pakker man da? Utenom at jeg (jeg er et lite luksusdyr) tok meg i sukke tungt, da jeg kastet liggeunderlag og sovepose bak i bilen, gleder jeg meg alltid til å reise rundt og møte nye folk! Alternativet i dag var å enten avlyse, eller pakke bagen for 1 døgn. Siden Stoffbutikken ligger mitt hjerte nærme, samt de er samarbeidspartner i bøkene mine – gjør man selvfølgelig det siste. 

Dermed ble posen fra i går, fra Meretes Atelier pakket med i bilen, samt mønsterpapir og en kjole (som jeg skal la meg inspirere litt av) og planen er klar. Strikketøy er også med, Jeg mistenker nemlig at det er det, som kommer til å bli brukt mest. Det, og skravla… :p Morgentimene gikk til å surre for mye rundt, drikke kaffe og bli smertelig klar over alt rotet mitt på syrommet. For de som er på snapchat (mediakaos) så har dere vel kanskje fått med dere arbeids/pakkelysten i morges 🙂 

Men først er det et par timer på jobb. Solen skinner, og man kan nesten få en varm følelse av sommer. Følelsen av sommer er der, derfor skriver jeg nesten – for varmen er der ikke helt 😛 Men i sola er det jammen meg deilig. Jeg må innrømme at når været er slik, er det vanskelig og ikke ta med seg kaffekoppen ut i sola, hele tiden. Å sitte inne på kontoret, og se UTOVER det fine været, er liksom ikke helt det samme 🙂 Men men, om kort tid starter bilen igjen, og da er det strake veien mot Sarpsborg 🙂 

Man kan ikke klage, når det ser slik ut fra kontorlandskapet ? 

 

6 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..