Det er ikke fullt…..

Før lageret sprekker? Eller før det ikke er plass til meg lenger? Eller før, jeg ikke slipper inn døra med pose i hånda? Eller……?

Jeg var innom Meretes Atelier i Grimstad i dag, og skulle avtale en dato for inspirasjonskveld. I kjent stil maktet jeg jo ikke gå derfra uten en pose i hånda……

Tassen er litt oppgitt, selv med kaffe i hodet – men jeg ❤ stoffene som ble med hjem. Lett blanding av kvaliteter. Er de ikke fine?

Meretes Atelier ligger i Grimstad, en nydelig butikk med supersøte damer. Hjelpsomme, blide og kunnskapsrike 😉 Butikken har både egen fb side og webside med butikk.

Jeg er begynt på ene armen på koften, men jeg er ikke helt overbevist om fargene mine. Men, jeg hater å strikke bakover så vurderingen går til at jeg liker de 😂😂 garnet er Dale Lerke, et nydelig garn å strikke med – samt godt for meg med eksem og kløe.

Det er ikke bare jeg som er kreativ. Skolen til jentene er ART skole, og i den anledning har de laget sitt eget tre, både inne og ute. Fine ord som man skal huske på i hverdagen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..