Valgets kvaler…

Jeg skal straks begynne på mønsterdelen på kofta som er på pinnene nå, og hadde egentlig bestemt meg for farger. Men så kom jeg på, at det var noen andre farger jeg faktisk kjøpte, da jeg var i Lillestrøm. Så opp i posen, for å finne riktig nøste. Og jo, rosa var fra lageret, blå fra innkjøpet. Så da er jeg her, valgets kval. Jeg har landet på den nederste, opprinnelige planen. 

Jeg har nydelig grå og rosa alpakka (håndspunnet av en venn) som skal på pinnene neste gang, så dermed klarer jeg la det rosa nøstet ligge. Jeg har et rosa og et grønt, liggende fra sjalprosjektet i fjor. Så her er det duket for mye fargespill fremover.. hehe 🙂 

Jeg er fortsatt litt ør i hue. Jeg sliter mer enn normalt med å komme tilbake i normal gjenge igjen. Jeg er vant til å reise mye, så det skulle ikke by på problemer normalt, men akkurat nå – er det vanskelig å omstille seg. Men men, ting tar tid.. og tid fikser ting 🙂 

 

14 kommentarer

 1. Oi, begge var jo veldig fine da. Typisk Elin hadde gått for det nederste, men jeg vil egentlig si det øverste 🙂 Vanskelig! Alt er så mye enklere når man ikke har et valg 😛 ha ha

  Liker

  • Iselin Mathilde: ja det er det. Ja jeg bruker nesten bare det. Og lykken er stor nå når jeg de har kommet med tykk variant ?? ?? elsker det! Og for meg med eksem og kløe er det perfekt!

   Liker

  • Iselin Mathilde: Ja de skal være like. Men vet du hva? Jeg får det ikke til 😦 Jeg strever så med DUO mens med Lerke går det helt fint. Jeg syns ikke DUO er like fast heller. Men jeg er rar da :p

   Liker

 2. Jeg syns i grunn det er veldig greit å være «typisk», men det får meg ofte til å se meg litt blind på ting, fordi jeg ikke gir nye ting en sjanse, liksom 🙂 Og her var jo begge deler veldig fint, så da blei det bittelitt vanskelig å være «typisk» likevel 😛 ha ha

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..