Morgenstund er ….

… minnestund? Eller tull i grunn? 😉 Hodet begynner å komme på plass, i forhold til natt og dag igjen. Det er rart å tenke på at for 4-5 dager siden, satt jeg på denne tiden  å spiste middag. Klokken er 1730 i Korea – og kvelden nærmer seg raskt der borte. Jeg har rotet litt rundt i helgen i bilder, og ting som ble kjøpt. Tanken var å ta bilder, men før jeg fikk sukk for meg – var tingene revet ut av kofferten og kommet til sine nye eiere 🙂 

Nå sitter jeg å oversetter, og livet handler igjen om strikk og søm på dagtid. 

Det er nesten litt absurd å tenke på at, onsdag for 5 dager siden – gikk jeg rundt i Myeong Dong, shoppingmekka i Seoul, og tittet på alt yrende folkelivet. 

Ikke alt er rosenrødt i Seoul heller. Tross den rene, flotte fasaden, dukket baksiden opp sammen med mørke. Til neste år er det OL i Seoul, som i mange andre byer før – føles det som at byen ryddes for «baksiden», i forkant. Men til tross, tigging og uteliggere – jeg så kun disse to + 3 til i Insa Dong, under hele det 8 dagers lange oppholdet. 

Det føles rart å se tilbake på bildene – og jeg undrer meg fortsatt over om at det er noe jeg har opplevd, eller sett på google. Tiden og opplevelsene går så fort, at selv om forsøker å leve i nuet, ender man ofte med at tiden løper fra oss for det og man må tenke litt ekstra gjennom hendelser 🙂 

Neste helg er det syhelg i Sarpsborg og så begynner arrangementene å komme på løpende bånd igjen – Koftesfest, messe, Syhelg, strikkehelg, kurs +++ det er litt godt også 🙂 

 

6 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..