Man skal lete lenge…..

Før man ikke finner noe….

Etter at henrykt eldre koreansk dame, henviste meg ved frokosten i dag, til en fantastisk strikkebutikk – la jeg ut på reisen. Etter 1,5t surr i et område og GPSen viste stadig 2km, turte jeg sette meg i en lokal taxi igjen (sist var ikke vellykket) "OK OK OK" *taste taste* på sin telefon. Når jeg omsider fikk stoppet taxien og vi var svært uenige, viste GPSen min 27km. 🙈😣

Det endte med at jeg bare hoppet av og begynte å gå…..

2t etterpå viser det seg at strikkebutikken ble lagt ned i Desember…….

Ferden i dag gav også lærdommen av at det er ikke alltid koreanerne mener venstre når de sier left eller omvendt. Men de tror det selv……

Angrer litt på at ikke sa ja til å bli med på sightseeingbussen heller……. 😂😂

Det over var det jeg lette etter. 2 etasjer stor butikk som tydeligvis har vært der i mange år. Mange bloggere har skrevet om butikken og anbefalt den varmt. Men nå er det altså bare nettbutikk og undervisningslokale igjen 😣

Ned i banen igjen og videre på programmet….

Eple og sitronte, ikke helt slik jeg trodde jeg fikk det servert, men det er noe av det beste jeg har smakt!

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..