Insadong – en kunstnerperle

Insadong – kunstner gate….. mye roligere, selv om det var mye folk her også, enn Myungdong. Ikke typiske kjeder men små personlige butikker, med mye håndlaget spesialiter. Kjempekoselig å gå rundt her….

Til at flertallet er lave og små her, har de imponerende høye trinn i trappene sine. Jeg med mine lange bein (bruker 33 i lengde) går som en stokk for å komme opp i enkelte trapper 😂😂

Hanbok – nydelige drakter som jeg trodde var nesten som vår bunad. Men i dag, på søndagen gikk masse folk rundt i slike. Det virker som det er et penantrekk og litt status å gå i de. Når jeg tittet på prisen på de, skjønner jeg de vil vise de frem 🙈

Disse jentene ble både flaue, stolte, og fnisete på en gang da jeg spurte om å få ta bilde, og laste opp. De ble henrykt over å komme på nett i Norge. Eller Europa som de trodde var et land….😉

Kort sagt, dessert kan de ! Og så mye! Plutselig skjønte jeg hvorfor de satt 2-3 stk rundt en skål 😂😂😂

På vei hjem klarte jeg nok en gang å få ut feil utgang (inntil 14 utganger i t-banen) og havnet helt på andre siden av der jeg skulle. Jeg fikk dermed sett fiskemarkedet som jeg egentlig hadde tenkt å droppe 😂😂

Jeg ble litt målløs på vei hjem til hotellet – da jeg oppdaget at de faktisk pakker ned hele butikken og frakter bort etter stengetid! Jeg trodde først det var 1 butikk med litt rar praksis, men så la jeg merke til at alle butikkene langs elva her, gjorde det samme 🙈

Joda yoga midt i en av de travleste gatene går jo også an….. jeg går til hotellet og tar et bad heller……

4 kommentarer

  1. Det er så morsomt å lese om dine opplevelser, og refleksjoner, fra Seoul. Var der selv for 8 år siden, kjenner meg igjen av mye av det du skriver og Insadong var en favoritt. Kos deg videre på tur!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..