De fattiges Røst….

Ikke langt fra palasset Gyeongbokgung lå en utstilling. De var i gang med å rigge en vanvittig svær scene og rett ved, lå exibithion for poor art. Jeg stusset litt over navnet, men skjønte etterhvert at det er en slags politisk utstilling. Ikke mye jeg forstod her…. de skjønte også at det var liten vits i å forsøke å verve meg 😂

Seoul museum of history, et utrolig flott museum. Det fascinerer meg enda at disse museumer er gratis.

Gyeonghuigung Palace, ikke fullt så populært tydeligvis som Gyeongbokgung, for her var jeg helt alene. Det kom 1 mann mens jeg var der.

Når man går og går og går….. ender man plutselig på rare plasser. 😉😂

Ved Museum of art, går det en liten koselig gate. Her gikk jeg midt i skoleslutt tydeligvis, for masse elever trasket rundt meg😉. Her er beviset på at de strikker! Bare ikke på offentlig transport tydeligvis 😂😂😂

Det fine er at de har Starbucks her! 😂😂 hvile bena!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..