Ting tar tid….

Ting tar tid…. ca 2 år nøyaktig. Jeg har hatt båndene liggende kortere, men likevel lenge nok til at de burde stå på. Men nå ha koftene bånd. Båndene er fra møre bånd og vev. Jeg elsker fargen på dett båndet.

Koftene er wiola og røverkofta, som har vært til inspirasjon for mange. Bilde av meg i kofta blir brukt på nett i hytt og pine, uten referanse til meg igjen – noe jeg er litt ambivalent i forhold til hva jeg egentlig syns om det. Bilder av kun koftene er OK nok, men når det brukes av meg inni – tja. Jeg ble gjort oppmerksom på det her om dagen, at et slikt bilde ble brukt på fb. Det er jo hyggelig å være til inspirasjon, så jeg lander på at det får være OK

Det er så mange som vet hvor det er fra etterhvert, at folk er flinke å kommentere at det er mitt bilde 😂😜 så det løser seg litt selv, Hehe. Håper du har hatt en fin helg!

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..