Summerfeeling i action

Så var altså aften kommet, og man skulle i bursdag med sommertema. Badeballer, og parasoller møtte oss og god stemning ❤ Kjolen ble snørt fast, hatten festet = klar for party 🙂 Vi glemte å ta bilder før vi drog, så en litt sliten bursdagsdeltaker, ble tatt bilde av kl 0115 i går 🙂 Både jeg og kjolen er litt sigen :p Jeg ser jeg burde rettet meg opp, for kjolen sitter kjempefint og tight, men når man siger sammen som en sekk, så gjør den ikke det.. hehehe

Mønsteret jeg endte opp med, er fra boken Gertie’s Ultimate Dress Bookden kan kjøpes fra Amazon feks. (se link) Masse fine kjoler, og utrolig stor syskoledel. Denne kjolen skulle egentlig hatt biesedelen på skrå, samt korsettstenger i sømmene. Jeg fikk det ikke til å sitte pent på min kroppfasong, og stengene lot jeg kort og godt bare være. 

 Stoffet er fra Alt om Håndarbeide messen, 50% salg på grunn av utgående vare. Knallfint stoff, som jeg falt pladask for. Eneste er, at 4m ikke var nok til de 3 tiltenkte prosjektene mine 😦 Skjørtet på denne kjolen, er en helsirkel, men delt i 3 deler + ganske stor vidde, pga alle leggene. Dermed gikk det ganske så mye stoff, bare til skjørtet. 

Bak er kjolen satt med maljer, istedenfor glidelås – og snor i. Dermed er det enklere å få festet den fint rundt. Overdelen består av paneler hele veien rundt, og det er et kantstykke som pynter, istedenfor skrå – rett over. 

En blomst i bomullsforet er festet foran, og hatten som er sydd etter Willys mønster – er festet på hodet 🙂 Om det mønsteret er å få tak i enda, er jeg usikker på. 

 

Så nå er det bare å vente på den skikkelige summerfeelingen, for her snør det i dag. Med andre ord, denne får henge en liten stund på Petra Prøvedukke 🙂 

10 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..