Jørgen hattemaker..

Evnt Tone Irén… dette kittet har ligget LENGE. Kittet kommer fra Willy, en flink syherre – som også var med på det store symesterskapet på NRK1 for noen år siden. Når jeg sier noen år, så er det ikke tull. Jeg har faktisk glemt, hvor lenge siden det er – jeg skulle teste dette mønsteret. (huff) Hatten, er en minihatt – som jeg har laget til sommerkjolen. Jeg er ikke helt fornøyd med noen av de siste prosjektene, men pytt pytt. Det får gå. Hatten skal stå i håret 🙂 minihatt, de er ganske kule og har både borrelås og klemmer under. 

Kittet mitt kom med ferdig strykestivelse +++ den var ganske tykk, og jeg har knotet noe innmari. Det ble litt stivt og vanskelig å jobbe med, da min maskin ikke har så smal friarm, som opphaver sin maskin 🙂 Og ikke høyt syrom, så her ble det en del bøy og tøy :-p 

På siden er det en blomst, kan man se det? Den er tiltenkt å feste med en nål på kjolens fremside. Stoffet ble kjøpt på messe, og det limegrønne er fra Stoff og stil. Nå gjelder bare finpussen… 

 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..