Tacovårruller…. yummi

Disse er superpopulære blant ungene! I går ble det laget 44 stk, og de forsvinner fort. Det fine med disse, er at de inneholder mye potet og gulerot, så du trenger ikke ris til. Kun god saus, og så er det bare å kose seg! Oppskrift, finner du HER i et tidligere innlegg. 

Jeg bruker KA maskinen til å raspe. Det går fortere, og jeg slipper å raspe fingrene 🙂 Jeg har 3 grovheter på innsatsene, som er til dette apparatet, jeg bruker den groveste til denne jobben. 

Solsikkeolje tåler høy temperatur, og setter ikke smak. Jeg bruker det, når jeg friterer disse vårrullene. En stor 3l Eldorado olje er både rimelig og god til denne bruken. 

God middag! 

5 kommentarer

 1. Mhmm.. Det så bare SÅ godt ut da! Jeg elsker vårruller! Denne hadde en litt ny vri, men hvem liker ikke nye vrier..? 😉
  Kos deg med tirsdagen.
  ❤ Klem fra Unni (som endelig roter seg til å kommentere.. Hi hi.. )

  Liker

  • EtVennligPuff: Hehe… en vri den her ja. Ungene er ikke så glad i standard ruller med kål ++ så da gjaldt det å finne noe alternativt 🙂 Du må si fra når du flytter sånn! :p Nå følger jeg deg på ny blogg. Har du endret FB siden også?

   Liker

 2. Jeg startet å blogge på EtVennligPuff samme dag som jeg skrev «flyttemeldingen» på gammelbloggen faktisk.. 😉 Så det har da blitt noen innlegg allerede! 😉 Koselig at du har lyst til å følge meg videre på ny blogg! ❤
  Jeg tror nok ikke at jeg kommer til å opprette noen side på Facebook, ikke enda i allefall! (lover å si ifra hvis jeg gjør det)

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..