Dødelig kos…

Rosa, grått og litt spenning på toppen! 🙂 Et utrolig deilig sett ble tryllet frem. Jeg ELSKER Ovation og kantbånd – bare for å ha sagt det først. Jeg har sjeldent vært borti en mer takknemlig maskin å arbeide med! Men, den koster også skjorta, og en bukse ekstra…. Men har du masse penger, som du ikke vet hvor du skal gjøre av – så anbefaler jeg denne! :-p 

Settet er en baggybukse, og en trøye/genser. French Terry fra Syglede, kantet med prikkete jersey (med søte marihøner som ikke kommer frem når man kanter) og superkule dødningshoder. Sistnevnte er kjøpt på Syfestivalen i Stockholm. Ikke verst å bruke såpass «ferskvare», til meg og være!  

Mønstrene er fra AOH Symagasin, litt tilpasset den ikke fullt så tykkfalne figuren til L 🙂 Buksen har strikk i livet, og ribb nederst, og ellers en kile i skrittet, for å gjøre den løs og ledig. En «ruter» er lagt på langs mellom stykkene. Dype lommer er et must! 

// INNEHOLDER LENKER //

 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..