Pokemon, knit & Go

Strikking er ikke den sterkeste siden min av håndarbeidet – men jeg koser meg med det lell. Søm er nok å foretrekke, men ikke alltid like praktisk å drive med. Siden L ikke liker ull, og ikke liker «klassisk» strikk, gjelder det å vrenge hjernen. Dermed ble Sandnesgarn DUO (bomull/ull) løsningen. Lange fargeskift og tvinninger gjorde ikke dette mønsteret optimalt å arbeide med, men den ble ferdig. Og mens L fortsatt er i størrelsen! Ikke verst bare det! Begynte på denne for ikke så lenge siden, så dette er bra til meg og være 🙂 Lille surra seg på skolen med denne i morges, så da må vel den sies å være godkjent! 🙂 

 

8 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..