Myntpung i en fei…

For noen år siden, gikk jeg helt amok (sammen med mange andre) på en broderiside som heter Smartneedle. På den tiden var både broderiene og prosjektene man fant der, ganske «nye» og spennende. I dag, stiller de seg i rekken av mye annet moro på nett. Men x antall filer og kjøp, ligger både i dataen min og i bokser. Ja, bokser… for man kunne altså også kjøpe.. hårbøyler, antiskli, strikker, buttons til å trekke på, låser, squeekere, osv osv osv osv… 

Men altså… når man da har både lås, stoff (nevnte jeg en SVÆR boks med broderitråd?) så må man kanskje blåse støv av det, og bruke noe igjen? Så da.. ble stoff fra glemselen grav opp, låsen fra antikvarisk boks hentet frem og broderier pakket i 5-6 år gamle zipfiler tatt fra Dropbox. Og Voila! 🙂 

Broderier er ikke så mye man ser lenger, det går mest i Scanncut – noe jeg selv er ganske så skyldig i. Men det er sjelden noe som er så moro som broderi. Holdbart og ikke minst pent! Disse små myntpungene er perfekte bursdag eller venninnegaver, for de små 🙂 

Morsomme små prosjekter – dette kalles In the hoop 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..