Med livet i koffert og hjerne på boks…

Etter en reisehelg føles til tider hue som bomull. Masse inntrykk, nye mennesker og ofte et tempo som ligger litt høyere enn helgene hjemme. Det er noe spesielt ved å treffe nye mennesker. Lærerikt, interessant og selvsagt utrolig hyggelig. Alle er vi forskjellige, og slik er det på kurssamlingene også. Felles for gruppen i helgen, var positivitet og godt humør. Jeg fikk ledd utrolig mye, og med sine raske kommentarer ble det mange gode stunder 🙂 

Nå er kursene ferdig for vårparten. 3 intensive kurser etter hverandre, en reiseperiode på 3 uker – som avsluttes med helg i DK. Alt om Håndarbeide messen går av stabelen, som vanlig – skal et knippe flotte folk være med oss på tur nedover.. 

Det er ikke en sannheten at jeg trenger mer tekstiler i hus. men hva skal man bruke som årsak når man haler mer i hus likevel? Trenger, behov, lyst eller hjerneceller på ferie? For mitt vedkommende, en kombinasjon av begge. Det som faktisk er litt gøy, denne gangen – er at jeg fikk lyst på noe. Syrommet er overfylt, det ligger en stor pakke i DK å venter på meg, og jeg finner sjelden noe ute på tur. Nettopp fordi jeg blir litt mettet. 

Så da jeg fant noen meter, så er det med blandet fryd :-p Lykke over å ha funnet lyst og glede i hyllene (og ikke bare plikt og samarbeid :-p ) og skrekk over hvor jeg skal dytte dette inn, når jeg kommer hjem 🙂 

Hverdagen er tilbake, med alt sitt tempo og gjøremål. Magasiner skal produseres, tekst skrives og godkjennes. Korrektur osv osv osv… Messetur klargjøres, og ja…. nevnte jeg at helgen er over? 🙂 


 

Ha ein fin mandag ! 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..