Topp 5…

Jeg elsker bøker. Ikke bare håndarbeidsbøker, men også skjønnlitteratur. Noen forfattere har jeg alt av, og bare MÅ ha bøkene i hardcover, i hylla. En av mine desidert største helter, er han som ligger som nr 1 her på listen. Sammen med sikkert, MANGE andre – elsker jeg bøkene til Jo Nesbø. Både Harry Hole, og doktor Proktor er herlige figurer, og historier man blir slukt inn i.

Men så…. 

Altså *litt blygsk* å havne på samme linje som disse, er jo litt kult? 🙂 Dette er oversikt fra bokklubben, over bestselgere akkurat nå. Og jeg er nr 5 der. Jeg digger at så mange koser seg med boken, og at sygleden spres enda mer! Og omtalene som ligger ute, er også positive! Ai laik! 

Elsker du å sy, vil lære, kan, er viderekommen …. så er denne boken noe for deg. Er du en litt større str, så er PLUSS boken noe for deg. Den utkom i 2015 og inneholder masse flotte mønster, hovedsaklig i str 46-56 🙂 

// REKLAME FOR EGEN BOK //

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..