Mine første YouTube videoer.. scanncut

lLlau0-Rg3E
Det er litt skummelt å legge ut slike videoer! Det å høre seg selv på lyd, er ikke akkurat min favorittsyssel – men det har vært mange som har spurt om jeg kan lage videoer av tutorialene mine. Tiden strekker ikke til, at at kanalen kommer til å bugne på 2 uker – men jeg skal jevnt og trutt forsøke å oppdatere med nye ting. I første omgang, kommer jeg til å legge ut svært grunnleggende tutorials for Scanncutcanvas 🙂 
 
SE1W6SITmOQ

 

 

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..