12 dag i desember, 12 godteposer…

Nei det er ikke en pose for hver dag i desember, men et bevis på at jeg aldri lærer. 12 poser, kan da ikke ta så lang tid å lage – til å ha godteri i. Ehm.. nei, det tar ikke sååå lang tid, men det tar tid. Og når man ikke husker å måle boksen som skulle oppi, er det søren meg klype flaks, med stor F at boksene passet oppi! 

I morgen er det Lucia, og mange skal grytidlig opp – for å se arvingene gå i Luciatog. Barnehager, skoler – det er mange som har den fine tradisjonen med tog og lussekatter før dagen starter. Men det handler ikke bare om boller og lys i morgen, for vår del. Vår kjære lille L, som kom til verden 8 uker før tiden – 1943 gram, er 10 år i morgen! En flott jente, med masse omsorg og gode tanker. 

Så 12 poser, ja det er litt arbeid. Men hva skal man si? Vi har bare de små på «lån», og selv om ting kan ta litt tid, er det kanskje verdt å se tilbake på ? 

Posene er sydd i bomull, og laget enkelt etter samme fremgangsmåte, som du finner flere av – her i bloggen. Alle posene har navn, som er trykket på med vinyl fra Vinylhobby. Vi så lenge etter noen passende godteposer i butikken i dag. Men Lille fant ingen hun likte. Så da ble løsningen små bokser, som ble puttet i hjemmelagede poser. Sånn sett, er det fint å kunne sy – man får det man ikke finner i butikken 🙂 

 

 

// INNEHOLDER REKLAME // 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..