Scanncut – verktøy er halve jobben

Menn sier ofte at godt verktøy, er halve jobben. I denne verden, er jeg helt enig! Brother har et verktøy sett, du får kjøpt det hos Lillestrøm Sysenter, på nett og i butikk. Vinylhobby.no har det kanskje også. Hooken er jeg helt avhengig av. Jeg har hatt det siden Silhouette tiden. Men i kitet til Brother, ligger det også en spatel. Den er genial ved bruk av papir eller andre ting, som skal løftes forsiktig fra  matten. 

Som du ser er Brother sin hook større. Den er dermed litt bedre å holde i, og du får et litt bedre grep. Har du veldig små hender, vil kanskje den oppleves som litt stor for deg. Kroken er ikke fullt så tynn og skarp som Silhouette sin, dermed er den «snillere» med vinylen. Den går ikke så lett gjennom alle lag, og jeg føler jeg har bedre kontroll med den. Ved bitte bitte små detaljer, da mener jeg virkelig små – er silhouette sin bedre – fordi den har tynnere krok. Men mulig det er en øvingsak. 

Jeg kommer i skikkelig Julestemning med disse nydelige glitterfargene 🙂 


 

// INNEHOLDER REKLAME / LENKER //

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..