Pakke i ekspress….

På nettet roses butikker og nettbutikker for rask frakt. Jeg har vært inne på tema før, og til tider irriterer jeg meg over at service måles i frakttid. MEN! uansett, onsdag kveld – kl 22 la jeg inn bestilling på ekstrautstyr hos Kenneth – hos Lillestrøm Sysenter. Disse trengte jeg faktisk litt fort, men regnet med at de kanskje kom rett over helgen, med postens sneglefart. Men, i dag lå pakken i posten. Pakket og sendt i går, og vips i kassa i dag! 

Her skulle det være nok moro for juletidene? Stua ser helt bomba ut rundt spisebordet, for jeg har tatt opp Scanncuten og sitter i stua å arbeider. Syrommet/kontoret er så fullt av ting og tang, at jeg ikke orket å begynne på noe der. :-p Så nå roter jeg inn julen i hele huset istedenfor… 

Kveldens prosjekt er julegave til en av mine beste venner. Et koselig prosjekt å holde på med 🙂 

 

// INNEHOLDER REKLAME / LENKER //

 

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..