Deilig å holde boka!

I går på julebordet med Gyldendal, lå det en overraskelse til meg. Bok nr 2 var kommet hjem til forlaget! Gud så moro! Og fy søren, helt objektivt og alt det der.. så fin den er! Jeg er bare så fornøyd med boken! Den ble ikke så veldig mye tynnere enn bok nr 1, selv om vi gjorde en skikkelig innsats for å få den ned. :-p Men den er bare helt fantastisk fin! 

En megastor takk til verdens beste, tålmodigste, flinkeste Ann Kristin i Gyldendal norsk Forlag! Uten deg, kunne mye gått galt. Det er en fantastisk bok du har satt sammen med meg! Tusen tusen takk! 

Tusen tusen takk til alle samarbeidspartnerne, Stoffbutikken, Vinylhobby, Lillestrøm Sysenter, Janome Scandinavia, Bernina Nordic og Fotograf Thomas Andersen. Boken er helt perfekt og jeg er så glad, for å ha så mange flotte folk og bedrifter med på laget. 

Bare liiiiiiitt happy, over å kunne bruke deler av årets siste jobbreisedag, på å bla i trykkfersk bok! Sjelden jeg lar meg begeistre så mye over trykksaker, men denne altså. Hehe.. Nå er det straks farvel til Oslo for denne gang, og hjemmekontor ut året. Det skal bli så sinnsykt deilig å holde fort på sørlandet i noen uker nå. Kanskje man får tid til noen av alle «want to do» fremover ? 🙂 

Tips:

Følg med fremover, Gyldendal og Janome kjører en fantastisk konkurranse om kort tid, rundt boken! 😀 

 

// INNEHOLDER REKLAME //

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..