Oh jul med din glede?

Novembers siste dag. Milo gjør en innsats for å rive ned den lille pynten som er satt frem, og kalenderposer skal fylles. En siste reise med jobb i morgen, avslutter årets reiseperioder, og man kan virkelig si julen kan komme. Dette er det tidligste jeg har gått ut i reisefri/fri på MANGE år. De årene vi hadde butikken, var en evig sjonglering med bursdager, reise, dobbel jobb +++ Jeg kan huske jeg har løpt fra vakt i butikken og rett i burdagsselskap til Lille – bakt på natta i forkant og reist på jobb, kort tid etterpå. Når man ser tilbake på det, så undrer man; hvordan i svarte fikk man det til? Eller orket ! 

Duken på bilde over, fikk jeg av pappas kone. Den er håndbrodert og er bare så fin! Det er så moro å få slike ting! Jeg har også fått noen av svigermor, som mediapappas bestemor har laget. Slikt blir det koselige minner av, både for små og store. 

I går fikk jeg endelig satt meg ned, og tatt frem noen hobbyting. Det er første gang på X antall måneder – jeg lager noe kreativt på eget intiativ, uten at det ligger gave, antrekk, nødvendighet eller lignende bak. Noe jeg rett og slett har lyst til, tenk på en stund, og ikke minst egolaging! Det gleder meg, og kjenne på følelsen av å kose seg! Julemusikken lød ut fra høytalerne i går – (medium kikket litt dumt på meg.. :p ) og jeg malte og koste meg. 

Kan du gjette hva jeg skal lage? Håper alle får en flott dag! 

 

6 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..