Det andre hjem?

Når man reiser mye, blir definisjonen mitt hjem = der sengen min står. Men i noen tilfeller er det ikke helt slik. Hver gang jeg kjører av ferjen, ( som mange andre kaller feriebåten Color Line) vet jeg at jeg har ca 2t ned til jobb. (evnt 2.5t) Kolding, er byen der jeg har min sjef og redaksjon. Kolding er en superkoselig liten by, som ligger ganske nære grensen til Tyskland. I norsk målestokk, er det nære. 😉 

Det å sige ned i stolen på kontoret, etter antall timer på reise er fantastisk. Å gå rundt i redaksjonen å snuse inn lukten av stoffer, garn og kreativitet (kan man det?) er utrolig beroligende og inspirerende. Kan du huske at jeg blogget om det å gå tom, for en stund siden? Følelsen av å ikke ha mer å gå på. Hvor henter man kreftene videre, til inspirasjon – når man ikke er inspirert selv? 

Så kommer jeg ned på jobb….

.. og finner ut, her finner jeg det. Allerede første gangen jeg kom til Kolding, følte jeg meg hjemme. Jeg har x antall timer og døgn her nede, siden jeg startet. Hver gang jeg tusler hjem fra jobb, kjenner jeg på en ro og trivsel – som bare kan sammenlignes med den man har hjemme – der sengen står. 

Jeg er utrolig heldig som trives så godt med det jeg driver med, og selv om jeg blir sliten og lei av reising og masse mennesker – ville jeg ikke vært dette foruten.

Har du det slik, med noen steder? 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..