Vreng hjernen for under 100 lappen

Nok en gang skal hjernen vrenges for under 100 lappen. Hva det vil si? Da Lille begynte på skolen, ble det satt 50,- for gaver. Dette er så langt ikke blitt justert, så langt jeg har fått med meg… og dermed starter jakten hver gang på en gave, til mellom 50 – 100,- Det er nesten umulig  å finne noe til 50,- Så vi gir en 50 lapp når det er penger, og ellers forsøker jeg å finne noe mellom 50 og 100. 

Dermed ble det denne gangen en gave, til ca 80 kroner. Hårbånd, en 2 pack med navn på,et penal med navn på og en neglelakk. Tingene er personalisert med navn – glittervinyl fra Vinylhobby.no, den tror jeg forresten er på salg akkurat nå 🙂 Helt nydelig å arbeide med, og på. Slik kan man altså få en litt rimelig, men fin gave. Både Clas Ohlson, Europris og Nille – selger slikt tilbehør, som kan være både rimelig og greit å feste navner på. 

// INNEHOLDER REKLAME / LENKER // 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..