Kjoler til bryllup..

Det å sette seg overarbeidet, tom i hodet og alt for mett etter middag – og begynne å ferdigstille søm, er ingen god ide :-p Med null sjans til å rette opp evnt tilpasningsfeil eller størrelser, og hjertet i halsen – ble kjolene prøvd på kl 21.30. Og de passet! Begge to! Gjett om lettelsen satt høyt og godt, når kjolene satt på første forsøk. 

Mønsteret er Simplicity, og stoffene er fra Jydsk Stoflager. 

Det er sjelden jeg nåler, men akkurat med taft og blonde – fant jeg ut at det var det smarteste 😛 Klypene jeg normalt bruker ville ikke sitte skikkelig, og sy uten… det kan man glemme 🙂 

Men! De ble ferdige! Jeg føler at det bare er jeg, som er tullete nok til å starte på antrekkene til bryllup – dagen før. Dog gamblet jeg på at butikkene har åpent før vielsen i morgen 🙂 

Strikk og hårbånd/kyse til kjolene ble det også… 

Jeg har fått god hjelp i dag, på syrommet 😉 

Milo har inspisert Babylocken nøye! Veldig nøye.. og den later til å være godkjent ! 🙂 

Det er slitsomt å være kvalitetskontrollør, og dermed er det flott at kjelleren har noe kilometer med deilig stoff å sove i. Dog ble jeg litt skeptisk da jeg så klørne komme ut, ved en god strekk – i den tynne taften han la seg på.. :-p 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..