Minni Mus i krystaller…

Når man tester ut ting og tang, har jeg en «hang» til at det må brukes til noe praktisk. En haug med «prøvelapper» er ikke min greie. Dermed måtte jeg tenke litt helhetlig i dag, når jeg skulle teste krystallene. Jeg hadde veldig lyst å teste ut minni mus, og dermed måtte jeg ta frem et stoff som har ligget LENGE! Tanken var vel noe til meg selv, men stoffet er litt tynt, og jeg har ikke helt funnet bruksmuligheter – før nå. Snurreskjørt/rundskåret skjørt til Knøtta, sammen med sort trøye! Dermed ble det et «Minni mus» outfit i dag. 🙂 

  • Stoff: Jydsk Stoflager og KreStoffer, bomull og punto milano
  • Mønster: Fra AOH og justert – for testsøm til 2017 prosjekt
  • Rhinestone: Kit fra Lillestrøm sysenter 
  • Annet:  Skjørtet er kantet med Wavesøm, Babylock Ovation 

 

 

 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..