Minni mus på kvelden…

Jeg har brukt litt tid i kveld, på å gjøre Minni Mus klar for rhinestone. På torsdag reiser vi bort noen dager, med jobben til mediapappa, så det gjelder å utnytte tiden godt nå, frem mot noen «Scanncutløse dager». Jeg fikk med meg et rhinestone sett da jeg hentet maskinen, og det virker som litt enklere enn til Silhouetten. Jeg endte med å teste det et par ganger bare, pga jeg kludret sånn med det. På Bernina B780 har jeg også crystal sett, som gjør mye av det samme som dette. Det er utrolig hvor mange metoder og verktøy, man kan ha – til samme jobben 😛 

Nå er hvertfall filen ferdig, og jeg må bare lage noe å ha det på – samt kanskje ha litt god tid, så jeg får lagd en tut på det. Jeg tenker det kan være flere som har lyst å se hvordan rhinestone fungerer. Det finnes masse flotte youtube videoer av det, men jeg er litt allergisk mot youtube på slikt. Se, stoppe, pause, spole, spolte for langt, hva sa hun, tilbake, frem, stopp – nei, takke meg til stille, bildetut jeg kan bla i selv.. hehe.. sær? Japp! 

 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..