søm for en god sak…

Noen ganger får man forespørsler, som er hyggeligere enn andre. Og i dette tilfellet var det premiesøm til loddsalg – til inntekt for 2 små jenter som venter på ankesaken sin, om oppholdstillatelse. En sår sak, som er vond å bare tenke på. Tenk deg å være 11 år, og bodd i Norge hele ditt liv – så kommer beskjeden; du skal reise til «hjemlandet» ditt. Den brutale virkeligheten om å møte en kultur du ikke har kjennskap til, et språk du ikke mestrer som 1 språk og ikke minst – en utrygg hverdag. Vil du lese om jentene, kan de FB gruppen her.  

En sak som rører et mammehjerte langt inn i innerste kammer. Klart jeg stiller med et par prosjekter til dette! 🙂 Og, Anita fra strikkeklubben – kom jammen meg og ville støtte med litt ferdigstrikk. Er det ikke herlig? *hjerte* Folk bryr seg, uansett hva man måtte mene – det finnes omtanke og omsorg i verden enda 😉 

Stoffene er fra årgangslager, faste bomullstoffer. Elsker trådsnellene jeg har brukt som stoppere, de fant jeg på Stoff og Stil. Trykket er laget i Scancutcanvas software, og sendt til SNC, og siden kuttet i vinyl fra vinylhobby. Fortsatt den beste vinylen jeg har jobbet med. 🙂 

5 kommentarer

  1. Jeg kan ikke skjønne at de kan si til noen som er født og vokst opp her at de skal til hjemlandet sitt, det er jo her det!
    Herlig at det finnes folk som støtter! Vær stolt av deg selv 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..