Hvordan overføre design trådløst, til ScanNcut 900

Jeg har som sagt ScanNcut 900 – en fantastisk maskin! Jeg har ikke angret 1 sekund, siden jeg tok den i bruk – på at Cameoen er reist. Noe av det jeg elsker mest, er den enkle tracingen, og overføringen til maskinen. Lett som en plett ! Jeg lagde to strikkeposer før i dag, som skal sendes som premier til et loddsalg – (se tidligere innlegg i dag) Jeg tenkte å vise kjapt hvordan du gjør dette, via skjermbilder 🙂 

Gå først til http://www.scanncutcanvas.brother.com – her lager du din egen konto, for å bruke softwaren. Det geniale er at jeg faktisk får det til å funke både på macbooken, surfacen, ipad og telefon! Genialt! Da jeg fikk med meg SNC sa Kenneth (Lillestrøm Sysenter) at softwaren var ikke like bra som Silhouette – men nåja… hva skal man si? Det er ikke dårlig, begrenset, men likevel veldig bra! Det er enkelt å forstå, den tracer lett og den inneholder MENGDER gratis design! Ai laik! 

Når du har skrevet eller laget/tracet det du ønsker – trykker du på download knappen til venstre. Da kommer et nytt dialogvindu opp. Her kan du velge å enten lagre til USB eller eller trådløst. 

Jeg velger send til maskin, og maskinen som er lagret i mitt nettverk hjemme – mottar, pent og lydig! 

Nå gjelder det å finne igjen designet på SNC, er det like lett? Oh yeah!!!!

Velg pattern, og så ikonet for skyen, og voila! 

Mitt design (med skrivefeil) er nå i SNCen. Genialt? 

Husk å speilvende teksten! *host* 


Og når teksten er ute, riktig vei – er det bare å stryke på! Og i mitt tilfelle, begynne å jukse! Tiden var ikke på min side i dag. Men det ble et resultat til slutt for det. 🙂 Jeg kommer til å nevne det fremover i det kjedsommelige – men vinylen til Stian hos Vinylhobby er fantastisk. Jeg har brukt MYE penger hos Silhouette, bikuben, Glade Grodan osv osv.. men etter dette, aldri noe annet. Det er en drøm å leke med, og jeg elsker å få teste dette masse frem mot 2017 prosjektet! Har du ikke prøvd enda, så prøv en bestilling – det er verdt det. Og er du en gjerdesitter angående SNC? Hopp i det… hehe….

// INNEHOLDER REKLAME //

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..