Simpson i farta..

Lille valgte selv ut Simpson til bokbindet i går. Med disse utrykkene, tenkte jeg at det er jo forsåvidt underholdning – på en evnt kjedelig skoledag. 🙂 

 Hodet trengte en liten pause i jobbingen nå, så litt småsøm var ettertraktet.  Dermed ble det et undertøysett. 😊 stoffet er fra Kølkær Stof og Hobby, og strikken fra Jydsk Stoflager. Det er moro å sy småprosjekter. Dog, er undertøystopp noe jeg har unngått tema på – en god stund. Lille trenger det ikke, men alle andre har det… visstnok.. 

Det er ikke alltid det er like enkelt å stå på krava, og dermed ble det en test i dag. Passer den, får jeg heller se – om det blir flere. Litt usikker på om jeg vil sy flere… 10 år – da er det visst tid for å begynne med dette. Personlig hadde jeg ikke bruk for topp før jeg var minst 14… hehe, og brukte det derav heller ikke. I dag er visst ikke diskusjonen hvorvidt man trenger det eller ei, kun at andre er begynt.. 🙂 

De vokser så fort…… 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..